Du är här: Hem » Kaloritabellen » Njurstuvning

Njurstuvning

Maträttstyp:Gryta, frikassere, sås m kött el grönsaker
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Inälver organ produkter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett36,1%
 Protein48,4%
 Kolhydrater14,2%
 Alkohol1,4%
MakrokomponenterAlkohol0,3g
 Energi kcal (Kalori) 128kcal
 Energi kJ537kJ
 Fett7,9g
 Kolhydrat3,1g
 Protein10,6g
FettEnkelomättade fettsyror2,8g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,9g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,8g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,8g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror1,1g
 Kolesterol221,5mg
 Mättade fettsyror3,1g
KolhydraterDisackarider0,3g
 Fibrer0,4g
 Monosackarider0,2g
MineralämnenFosfor190mg
 Jod1µg
 Järn3,28mg
 Kalcium23mg
 Kalium258mg
 Magnesium17mg
 Natrium403mg
 Selen55,1µg
 Zink1,52mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,74mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 9mg
 Folat (Folsyra) 30µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 26µg
 Niacin (Vitamin B3) 4,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 6,6mg
 Retinol (Vitamin A) 84µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 86µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 1,27mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,25mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 16,49µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,16mg
 Vitamin D0,83µg
 Vitamin E0,74mg
ÖvrigtAska1,9g
 Avfall5%
 Vatten75,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa