Lättkaviar Kalles
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Rom, kaviar |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 33,1 | % | |
Protein | 18,8 | % | |
Kolhydrater | 48,1 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 270 | kcal |
Energi kJ | 1128 | kJ | |
Fett | 15,8 | g | |
Kolhydrat | 23 | g | |
Protein | 9 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 8,6 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,7 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 8,3 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 2,6 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 1,3 | g | |
Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,3 | g | |
Fleromättade fettsyror | 4,3 | g | |
Kolesterol | 115,6 | mg | |
Mättade fettsyror | 1,2 | g | |
Transfettsyror | 0,2 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 12,6 | g |
Sackaros | 12,6 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 227 | mg |
Jod | 44 | µg | |
Järn | 0,51 | mg | |
Kalcium | 11 | mg | |
Kalium | 253 | mg | |
Magnesium | 9 | mg | |
Natrium | 4210 | mg | |
Selen | 38,4 | µg | |
Zink | 1,99 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 6,59 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 33 | mg | |
Folat (Folsyra) | 32 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 16 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,6 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,3 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 17 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 19 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,28 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,17 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 8 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,08 | mg | |
Vitamin D | 1,38 | µg | |
Vitamin E | 6,59 | mg | |
Vitamin K | 11 | µg | |
Övrigt | Aska | 7,7 | g |
Vatten | 44,5 | g |