Lutfisk fryst
Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Fisk färsk fryst kokt |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 4,5 | % | |
Protein | 95,5 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 28 | kcal |
Energi kJ | 118 | kJ | |
Fett | 0,3 | g | |
Protein | 6,3 | g | |
Fett | Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g |
Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolesterol | 50 | mg | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 22 | mg |
Järn | 0,2 | mg | |
Kalcium | 105 | mg | |
Kalium | 3 | mg | |
Magnesium | 8 | mg | |
Natrium | 35 | mg | |
Selen | 25 | µg | |
Zink | 0,4 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,12 | mg |
Folat (Folsyra) | 12 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,9 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,1 | mg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,01 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,01 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,3 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,02 | mg | |
Vitamin D | 0,36 | µg | |
Vitamin E | 0,12 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,3 | g |
Avfall | 10 | % | |
Vatten | 93,1 | g |