Leverstuvning fryst
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt |
Livsmedelsgrupp: | Inälver organ produkter o rätter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 23,2 | % | |
Protein | 51,0 | % | |
Kolhydrater | 25,9 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 135 | kcal |
Energi kJ | 563 | kJ | |
Fett | 6 | g | |
Kolhydrat | 6,7 | g | |
Protein | 13,2 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 2,4 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,8 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 2,1 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,7 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 1,1 | g | |
Kolesterol | 100 | mg | |
Mättade fettsyror | 2,2 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 1,8 | g |
Fibrer | 0,3 | g | |
Monosackarider | 0,6 | g | |
Sackaros | 0,2 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 215 | mg |
Järn | 3,4 | mg | |
Kalcium | 48 | mg | |
Kalium | 180 | mg | |
Magnesium | 29 | mg | |
Natrium | 450 | mg | |
Selen | 5 | µg | |
Zink | 2,6 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,1 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 9 | mg | |
Folat (Folsyra) | 103 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 530 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 8,4 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 10,8 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 4810 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 4854 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 1,47 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,14 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 31 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,56 | mg | |
Vitamin D | 0,51 | µg | |
Vitamin E | 1,1 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,8 | g |
Vatten | 72 | g |