Du är här: Hem » Kaloritabellen » Lax rimmad

Lax rimmad

Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett30,1%
 Protein69,9%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 148kcal
 Energi kJ619kJ
 Fett8,1g
 Protein18,8g
FettEnkelomättade fettsyror3,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,7g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,3g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,9g
 Fleromättade fettsyror2,2g
 Kolesterol70mg
 Mättade fettsyror1,7g
MineralämnenFosfor184mg
 Järn0,3mg
 Kalcium19mg
 Kalium250mg
 Magnesium24mg
 Natrium1760mg
 Selen26µg
 Zink0,4mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 2,2mg
 Folat (Folsyra) 26µg
 Niacin (Vitamin B3) 6mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 9,5mg
 Retinol (Vitamin A) 30µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 30µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,08mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,18mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 5µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,78mg
 Vitamin D13µg
 Vitamin E2,2mg
ÖvrigtAska5,3g
 Avfall10%
 Vatten67,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa