Lasagne vegetarisk
Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
Livsmedelsgrupp: | Pastarätter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 7,6 | % | |
Protein | 19,5 | % | |
Kolhydrater | 72,9 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 213 | kcal |
Energi kJ | 890 | kJ | |
Fett | 3,6 | g | |
Kolhydrat | 34,4 | g | |
Protein | 9,2 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,8 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,9 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,7 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,3 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
Kolesterol | 9,2 | mg | |
Mättade fettsyror | 2,1 | g | |
Transfettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 2,1 | g |
Fibrer | 1,8 | g | |
Monosackarider | 0,2 | g | |
Sackaros | 0,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 150 | mg |
Jod | 26 | µg | |
Järn | 0,75 | mg | |
Kalcium | 125 | mg | |
Kalium | 203 | mg | |
Magnesium | 34 | mg | |
Natrium | 200 | mg | |
Selen | 1,9 | µg | |
Zink | 0,91 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,45 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 4 | mg | |
Folat (Folsyra) | 26 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 314 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,9 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,7 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 25 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 51 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,11 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,23 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,06 | mg | |
Vitamin D | 0,02 | µg | |
Vitamin E | 0,45 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,4 | g |
Vatten | 49,6 | g |