Lasagne
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
Livsmedelsgrupp: | Pastarätter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 17,2 | % | |
Protein | 22,3 | % | |
Kolhydrater | 60,5 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 117 | kcal |
Energi kJ | 491 | kJ | |
Fett | 4,1 | g | |
Kolhydrat | 14,4 | g | |
Protein | 5,3 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 1,7 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,2 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,5 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1,5 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,4 | g | |
Kolesterol | 65 | mg | |
Mättade fettsyror | 1,8 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,8 | g |
Fibrer | 0,5 | g | |
Monosackarider | 0,6 | g | |
Sackaros | 0,2 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 76 | mg |
Järn | 1,9 | mg | |
Kalcium | 27 | mg | |
Kalium | 150 | mg | |
Magnesium | 18 | mg | |
Natrium | 355 | mg | |
Selen | 1 | µg | |
Zink | 1,4 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,9 | mg |
Folat (Folsyra) | 22 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 325 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,4 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,4 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 6 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 33 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,11 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,38 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,2 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,08 | mg | |
Vitamin D | 0,24 | µg | |
Vitamin E | 0,9 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,7 | g |
Vatten | 74 | g |