Lantpaté
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Kött färskt fryst tillagat |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 69,1 | % | |
Protein | 22,3 | % | |
Kolhydrater | 8,7 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 402 | kcal |
Energi kJ | 1683 | kJ | |
Fett | 37,5 | g | |
Kolhydrat | 4,7 | g | |
Protein | 12,1 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 12,7 | g |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 6,1 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,7 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 3,7 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 11,5 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 3,6 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) | 0,4 | g | |
Fleromättade fettsyror | 4,5 | g | |
Kolesterol | 128 | mg | |
Mättade fettsyror | 10,4 | g | |
Transfettsyror | 0,3 | g | |
Kolhydrater | Fibrer | 1,4 | g |
Monosackarider | 0,8 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 213 | mg |
Jod | 5 | µg | |
Järn | 5,91 | mg | |
Kalcium | 10 | mg | |
Kalium | 157 | mg | |
Magnesium | 9 | mg | |
Natrium | 766 | mg | |
Selen | 24,3 | µg | |
Zink | 2,28 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,07 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 51 | mg | |
Folat (Folsyra) | 54 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 11 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 5,9 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 8,1 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 400 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 401 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 1,21 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,14 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 5,16 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,26 | mg | |
Vitamin D | 0,62 | µg | |
Vitamin K | 12 | µg | |
Övrigt | Aska | 2,6 | g |
Vatten | 41,7 | g |