Du är här: Hem » Kaloritabellen » Lammfrikassé

Lammfrikassé

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Får lamm färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett36,5%
 Protein56,7%
 Kolhydrater6,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 164kcal
 Energi kJ686kJ
 Fett10,3g
 Kolhydrat1,9g
 Protein16g
FettEnkelomättade fettsyror3,9g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,6g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,3g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,3g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,7g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,5g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,8g
 Kolesterol66,6mg
 Mättade fettsyror5,1g
KolhydraterFibrer0,1g
MineralämnenFosfor156mg
 Jod17µg
 Järn2,06mg
 Kalcium19mg
 Kalium199mg
 Magnesium16mg
 Natrium296mg
 Selen1,3µg
 Zink3,04mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,61mg
 Folat (Folsyra) 4µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 6µg
 Niacin (Vitamin B3) 4,1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 7mg
 Retinol (Vitamin A) 45µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 46µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,13mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,09mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,43µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,05mg
 Vitamin D0,34µg
 Vitamin E0,61mg
ÖvrigtAska1,6g
 Avfall27%
 Vatten70,2g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa