Jordgubbar frysta
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Råvara |
Livsmedelsgrupp: | Bär färska frysta |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 4,2 | % | |
Protein | 6,9 | % | |
Kolhydrater | 88,9 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 33 | kcal |
Energi kJ | 140 | kJ | |
Fett | 0,3 | g | |
Kolhydrat | 6,4 | g | |
Protein | 0,5 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,1 | g |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,4 | g |
Fibrer | 1,4 | g | |
Monosackarider | 4,3 | g | |
Sackaros | 0,4 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 28 | mg |
Järn | 0,5 | mg | |
Kalcium | 21 | mg | |
Kalium | 190 | mg | |
Magnesium | 15 | mg | |
Natrium | 2 | mg | |
Zink | 0,2 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,04 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 35 | mg | |
Folat (Folsyra) | 99 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 18 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,3 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,4 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 2 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,05 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,03 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,03 | mg | |
Vitamin E | 0,04 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,4 | g |
Vatten | 91 | g |