Gös
Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Råvara |
Livsmedelsgrupp: | Fisk färsk fryst kokt |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 1,0 | % | |
Protein | 99,0 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 84 | kcal |
Energi kJ | 351 | kJ | |
Fett | 0,2 | g | |
Protein | 20,2 | g | |
Fett | Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g |
Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolesterol | 63,2 | mg | |
Mineralämnen | Fosfor | 201 | mg |
Jod | 23 | µg | |
Järn | 0,14 | mg | |
Kalcium | 9 | mg | |
Kalium | 444 | mg | |
Magnesium | 27 | mg | |
Natrium | 46 | mg | |
Selen | 22,6 | µg | |
Zink | 0,4 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,54 | mg |
Folat (Folsyra) | 14 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,9 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 5,6 | mg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,09 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,04 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 1,55 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,19 | mg | |
Vitamin D | 29 | µg | |
Vitamin E | 0,54 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,1 | g |
Avfall | 44 | % | |
Vatten | 78,5 | g |