Gädda kokt
Maträttstyp: | Kokt, kött, fisk eller grönsak |
Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt |
Livsmedelsgrupp: | Fisk färsk fryst kokt |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 0,9 | % | |
Protein | 99,1 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 89 | kcal |
Energi kJ | 372 | kJ | |
Fett | 0,2 | g | |
Protein | 21,3 | g | |
Fett | Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g |
Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolesterol | 49,2 | mg | |
Mineralämnen | Fosfor | 253 | mg |
Jod | 59 | µg | |
Järn | 0,22 | mg | |
Kalcium | 51 | mg | |
Kalium | 488 | mg | |
Magnesium | 31 | mg | |
Natrium | 411 | mg | |
Selen | 20,8 | µg | |
Zink | 0,83 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,53 | mg |
Folat (Folsyra) | 7 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 3,2 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 7,1 | mg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,05 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,05 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 1,68 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,3 | mg | |
Vitamin D | 5,6 | µg | |
Vitamin E | 0,53 | mg | |
Övrigt | Aska | 2,2 | g |
Avfall | 50 | % | |
Vatten | 76,2 | g |