Du är här: Hem » Kaloritabellen » Gädda kokt

Gädda kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett0,9%
 Protein99,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 89kcal
 Energi kJ372kJ
 Fett0,2g
 Protein21,3g
FettFettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,1g
 Kolesterol49,2mg
MineralämnenFosfor253mg
 Jod59µg
 Järn0,22mg
 Kalcium51mg
 Kalium488mg
 Magnesium31mg
 Natrium411mg
 Selen20,8µg
 Zink0,83mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,53mg
 Folat (Folsyra) 7µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 7,1mg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,05mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,68µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,3mg
 Vitamin D5,6µg
 Vitamin E0,53mg
ÖvrigtAska2,2g
 Avfall50%
 Vatten76,2g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa