Gädda
Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Råvara |
Livsmedelsgrupp: | Fisk färsk fryst kokt |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 1,0 | % | |
Protein | 99,0 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 84 | kcal |
Energi kJ | 353 | kJ | |
Fett | 0,2 | g | |
Protein | 20,3 | g | |
Fett | Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g |
Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolesterol | 46,7 | mg | |
Mineralämnen | Fosfor | 239 | mg |
Jod | 12 | µg | |
Järn | 0,2 | mg | |
Kalcium | 47 | mg | |
Kalium | 463 | mg | |
Magnesium | 29 | mg | |
Natrium | 43 | mg | |
Selen | 19,7 | µg | |
Zink | 0,78 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,5 | mg |
Folat (Folsyra) | 10 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 3 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 6,7 | mg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,05 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,05 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 1,77 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,3 | mg | |
Vitamin D | 5,31 | µg | |
Vitamin E | 0,5 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,2 | g |
Avfall | 47 | % | |
Vatten | 78,3 | g |