Grönkål fryst
Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Råvara |
Livsmedelsgrupp: | Grönsaker frysta kokta konserverade |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 9,1 | % | |
Protein | 49,1 | % | |
Kolhydrater | 41,8 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 30 | kcal |
Energi kJ | 124 | kJ | |
Fett | 0,5 | g | |
Kolhydrat | 2,3 | g | |
Protein | 2,7 | g | |
Fett | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,4 | g |
Fibrer | 2,6 | g | |
Monosackarider | 0,7 | g | |
Sackaros | 0,4 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 29 | mg |
Järn | 0,4 | mg | |
Kalcium | 136 | mg | |
Kalium | 330 | mg | |
Magnesium | 18 | mg | |
Natrium | 15 | mg | |
Selen | 2,3 | µg | |
Zink | 0,2 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 2,4 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 28 | mg | |
Folat (Folsyra) | 17 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 2100 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,7 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,2 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 175 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,11 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,09 | mg | |
Vitamin E | 2,4 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,9 | g |
Vatten | 91 | g |