Gröna ärter frysta
Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Baljväxter färska frysta kokta |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 3,1 | % | |
Protein | 40,9 | % | |
Kolhydrater | 55,9 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 66 | kcal |
Energi kJ | 276 | kJ | |
Fett | 0,4 | g | |
Kolhydrat | 7,1 | g | |
Protein | 5,2 | g | |
Fett | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 3,8 | g |
Fibrer | 6,5 | g | |
Monosackarider | 0,2 | g | |
Sackaros | 3,8 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 100 | mg |
Järn | 1,5 | mg | |
Kalcium | 20 | mg | |
Kalium | 170 | mg | |
Magnesium | 29 | mg | |
Natrium | 80 | mg | |
Selen | 0,3 | µg | |
Zink | 0,8 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,12 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 20 | mg | |
Folat (Folsyra) | 53 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 390 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,7 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,6 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 33 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,15 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,36 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,12 | mg | |
Vitamin E | 0,12 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,8 | g |
Vatten | 80 | g |