Gröna bönor konserv m lag
Maträttstyp: | Konserv |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Baljväxter färska frysta kokta |
Innehåll per 100 gram |
Energifördelning | |
| Fett | 2,3 | % |
| Protein | 23,3 | % |
| Kolhydrater | 74,4 | % |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 20 | kcal |
| Energi kJ | 83 | kJ |
| Fett | 0,1 | g |
| Kolhydrat | 3,2 | g |
| Protein | 1 | g |
Fett | Fleromättade fettsyror | 0,1 | g |
Kolhydrater | Disackarider | 0,2 | g |
| Fibrer | 1 | g |
| Monosackarider | 0,9 | g |
| Sackaros | 0,2 | g |
Mineralämnen | Fosfor | 21 | mg |
| Järn | 1,2 | mg |
| Kalcium | 34 | mg |
| Kalium | 95 | mg |
| Magnesium | 14 | mg |
| Natrium | 236 | mg |
| Selen | 0,3 | µg |
| Zink | 0,2 | mg |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,2 | mg |
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 4 | mg |
| Folat (Folsyra) | 18 | µg |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 174 | µg |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,3 | mg |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,5 | mg |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 15 | µg |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,04 | mg |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,03 | mg |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,04 | mg |
| Vitamin E | 0,2 | mg |
Övrigt | Aska | 1,2 | g |
| Vatten | 93,5 | g |
Källa, referenser och övriga länkar