Gröna bönor frysta
Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Baljväxter färska frysta kokta |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 3,3 | % | |
Protein | 27,9 | % | |
Kolhydrater | 68,9 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 32 | kcal |
Energi kJ | 135 | kJ | |
Fett | 0,2 | g | |
Kolhydrat | 4,2 | g | |
Protein | 1,7 | g | |
Fett | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,5 | g |
Fibrer | 3,4 | g | |
Monosackarider | 1 | g | |
Sackaros | 0,5 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 33 | mg |
Jod | 1 | µg | |
Järn | 0,7 | mg | |
Kalcium | 44 | mg | |
Kalium | 220 | mg | |
Magnesium | 22 | mg | |
Natrium | 3 | mg | |
Selen | 0,5 | µg | |
Zink | 0,4 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,05 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 13 | mg | |
Folat (Folsyra) | 15 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 270 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,5 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,8 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 23 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,09 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,1 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,04 | mg | |
Vitamin E | 0,05 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,5 | g |
Vatten | 90 | g |