Grodlår råa frysta
Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Råvara |
Livsmedelsgrupp: | Kött färskt fryst tillagat |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 1,8 | % | |
Protein | 98,2 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 69 | kcal |
Energi kJ | 290 | kJ | |
Fett | 0,3 | g | |
Protein | 16,4 | g | |
Fett | Kolesterol | 50 | mg |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 147 | mg |
Järn | 1,5 | mg | |
Kalcium | 18 | mg | |
Kalium | 310 | mg | |
Magnesium | 23 | mg | |
Natrium | 55 | mg | |
Selen | 20 | µg | |
Zink | 2 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,8 | mg |
Folat (Folsyra) | 10 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,2 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 4,2 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 10 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 10 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,25 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,14 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 1 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 1,2 | mg | |
Vitamin D | 0,5 | µg | |
Vitamin E | 0,8 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,1 | g |
Avfall | 35 | % | |
Vatten | 82,2 | g |