Du är här: Hem » Kaloritabellen » Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer

Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer

Maträttstyp:Matbröd, smörgåskex, rån
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Mjukt bröd uppfyller inte nyckelhålet
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett8,6%
 Protein14,8%
 Kolhydrater76,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 279kcal
 Energi kJ1167kJ
 Fett5,2g
 Kolhydrat46,1g
 Protein8,9g
FettEnkelomättade fettsyror1,6g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,8g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,6g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,9g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror1,1g
 Kolesterol0,8mg
 Mättade fettsyror1g
KolhydraterDisackarider1,5g
 Fibrer4,9g
 Monosackarider0,4g
MineralämnenFosfor280mg
 Järn2,82mg
 Kalcium60mg
 Kalium270mg
 Magnesium75mg
 Natrium480mg
 Selen2,5µg
 Zink1,9mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,11mg
 Folat (Folsyra) 27µg
 Niacin (Vitamin B3) 3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 4,5mg
 Retinol (Vitamin A) 47µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 47µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,15mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,27mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,1µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,2mg
 Vitamin D0,44µg
 Vitamin E1,11mg
ÖvrigtAska2,1g
 Vatten32,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa