Du är här: Hem » Kaloritabellen » Färskost 35% fett Boursin

Färskost 35% fett Boursin

Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Färskost kvarg uppfyller inte nyckelhål
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett82,4%
 Protein9,4%
 Kolhydrater8,2%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 340kcal
 Energi kJ1423kJ
 Fett35g
 Kolhydrat3,5g
 Protein4g
FettEnkelomättade fettsyror9g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 1,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 3,7g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 10g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,5g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 3,9g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 7,9g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fettsyror C4-C103g
 Fleromättade fettsyror0,9g
 Kolesterol120mg
 Mättade fettsyror22,7g
KolhydraterDisackarider0,4g
MineralämnenFosfor145mg
 Järn0,1mg
 Kalcium68mg
 Kalium40mg
 Magnesium5mg
 Natrium260mg
 Selen5,5µg
 Zink0,4mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,8mg
 Folat (Folsyra) 13µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 80µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1mg
 Retinol (Vitamin A) 262µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 269µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,14mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,02mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,6µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,03mg
 Vitamin D0,25µg
 Vitamin E0,8mg
ÖvrigtAska0,8g
 Vatten56,7g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa