Du är här: Hem » Kaloritabellen » Färskost 33% fett Cantadou

Färskost 33% fett Cantadou

Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Färskost kvarg uppfyller inte nyckelhål
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett72,4%
 Protein22,4%
 Kolhydrater5,3%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 343kcal
 Energi kJ1435kJ
 Fett33g
 Kolhydrat2,4g
 Protein10,2g
FettEnkelomättade fettsyror8,5g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 1,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 3,5g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 9,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,5g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 3,7g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 7,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fettsyror C4-C102,8g
 Fleromättade fettsyror0,9g
 Kolesterol110mg
 Mättade fettsyror21,4g
KolhydraterDisackarider2,1g
MineralämnenFosfor160mg
 Järn0,3mg
 Kalcium200mg
 Kalium119mg
 Magnesium6mg
 Natrium570mg
 Selen5,5µg
 Zink0,5mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,7mg
 Folat (Folsyra) 13µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 139µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,5mg
 Retinol (Vitamin A) 300µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 312µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,2mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,04mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,2µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,06mg
 Vitamin D0,33µg
 Vitamin E0,7mg
ÖvrigtAska1,4g
 Vatten53g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa