Fruktkaka
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Mjuk kaka |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 26,6 | % | |
Protein | 8,7 | % | |
Kolhydrater | 64,7 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 397 | kcal |
Energi kJ | 1661 | kJ | |
Fett | 19,5 | g | |
Kolhydrat | 47,4 | g | |
Protein | 6,4 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 8,7 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 4,9 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,6 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 8,6 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 2,8 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,8 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 3,4 | g | |
Kolesterol | 63,4 | mg | |
Mättade fettsyror | 6,9 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 15,9 | g |
Fibrer | 3,2 | g | |
Monosackarider | 12 | g | |
Sackaros | 15,7 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 137 | mg |
Jod | 4 | µg | |
Järn | 1,81 | mg | |
Kalcium | 78 | mg | |
Kalium | 298 | mg | |
Magnesium | 32 | mg | |
Natrium | 185 | mg | |
Selen | 4,5 | µg | |
Zink | 0,55 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 3,67 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 1 | mg | |
Folat (Folsyra) | 14 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 361 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,7 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,9 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 180 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 210 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,15 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,13 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,21 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,11 | mg | |
Vitamin D | 2,08 | µg | |
Vitamin E | 3,67 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,5 | g |
Avfall | 5 | % | |
Vatten | 22,1 | g |