Friterad äppelpaj
Maträttstyp: | Friterade maträtter |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Efterrätt |
Livsmedelsgrupp: | Efterrätter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 30,6 | % | |
Protein | 4,8 | % | |
Kolhydrater | 64,6 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 303 | kcal |
Energi kJ | 1269 | kJ | |
Fett | 16,6 | g | |
Kolhydrat | 35,1 | g | |
Protein | 2,6 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 8,1 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,6 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 2,3 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 1,9 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 8 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 1,7 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 1,9 | g | |
Kolesterol | 11 | mg | |
Mättade fettsyror | 5,5 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 8,8 | g |
Fibrer | 1,7 | g | |
Monosackarider | 5,2 | g | |
Sackaros | 8,8 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 40 | mg |
Järn | 1,1 | mg | |
Kalcium | 14 | mg | |
Kalium | 49 | mg | |
Magnesium | 9 | mg | |
Natrium | 384 | mg | |
Selen | 0,3 | µg | |
Zink | 0,2 | mg | |
Vitaminer | Askorbinsyra (Vitamin C) | 1 | mg |
Folat (Folsyra) | 4 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 120 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,2 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,6 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 10 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,07 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,1 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,1 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,04 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,1 | g |
Vatten | 42,9 | g |