Du är här: Hem » Kaloritabellen » Fiskthaigryta, lax

Fiskthaigryta, lax

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk o skaldjursprodukter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett52,7%
 Protein35,2%
 Kolhydrater12,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 188kcal
 Energi kJ785kJ
 Fett14,8g
 Kolhydrat3,4g
 Protein9,9g
FettEnkelomättade fettsyror3g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 1,6g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,6g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,5g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,2g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,6g
 Fettsyror C4-C101,3g
 Fleromättade fettsyror1,8g
 Kolesterol33,1mg
 Mättade fettsyror8,9g
KolhydraterDisackarider1,2g
 Fibrer1,4g
 Monosackarider1,1g
 Sackaros1,2g
MineralämnenFosfor141mg
 Jod36µg
 Järn1,11mg
 Kalcium23mg
 Kalium330mg
 Magnesium30mg
 Natrium169mg
 Selen12,6µg
 Zink0,53mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,05mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 14mg
 Folat (Folsyra) 16µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 974µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 5,2mg
 Retinol (Vitamin A) 14µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 108µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,05mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,12mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 2,49µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,46mg
 Vitamin D5,91µg
 Vitamin E1,05mg
ÖvrigtAska1,5g
 Avfall22%
 Vatten69g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa