Du är här: Hem » Kaloritabellen » Fiskfärs kokt

Fiskfärs kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett31,3%
 Protein56,1%
 Kolhydrater12,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 211kcal
 Energi kJ884kJ
 Fett11,9g
 Kolhydrat4,8g
 Protein21,3g
FettEnkelomättade fettsyror3,2g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,3g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 3,2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,9g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fettsyror C4-C101g
 Fleromättade fettsyror0,6g
 Kolesterol163,1mg
 Mättade fettsyror6,7g
 Transfettsyror0,3g
KolhydraterDisackarider2,7g
 Monosackarider0,1g
MineralämnenFosfor287mg
 Jod159µg
 Järn0,67mg
 Kalcium106mg
 Kalium482mg
 Magnesium36mg
 Natrium1023mg
 Selen27,3µg
 Zink0,85mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,29mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 1mg
 Folat (Folsyra) 17µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 52µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 6,5mg
 Retinol (Vitamin A) 122µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 127µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,18mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,08mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,45µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,25mg
 Vitamin D3,19µg
 Vitamin E1,29mg
 Vitamin K1µg
ÖvrigtAska4g
 Avfall39%
 Vatten58g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa