Du är här: Hem » Kaloritabellen » Fiskbullar panerade stekta

Fiskbullar panerade stekta

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk o skaldjursprodukter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett28,7%
 Protein27,9%
 Kolhydrater43,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 143kcal
 Energi kJ597kJ
 Fett7,4g
 Kolhydrat11,2g
 Protein7,2g
FettEnkelomättade fettsyror3,9g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,6g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3,8g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,4g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,5g
 Fleromättade fettsyror2g
 Kolesterol65,4mg
 Mättade fettsyror1,1g
KolhydraterDisackarider0,2g
 Fibrer0,4g
 Monosackarider0,2g
MineralämnenFosfor116mg
 Jod2µg
 Järn0,41mg
 Kalcium55mg
 Kalium199mg
 Magnesium15mg
 Natrium769mg
 Selen18,3µg
 Zink0,47mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,59mg
 Folat (Folsyra) 9µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 4µg
 Niacin (Vitamin B3) 1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,3mg
 Retinol (Vitamin A) 50µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 51µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,07mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,52µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,06mg
 Vitamin D0,38µg
 Vitamin E1,59mg
ÖvrigtAska1,8g
 Avfall1%
 Vatten71,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa