Du är här: Hem » Kaloritabellen » Fiskbullar frysta kokta

Fiskbullar frysta kokta

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett14,9%
 Protein47,5%
 Kolhydrater37,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 67kcal
 Energi kJ279kJ
 Fett2,1g
 Kolhydrat5,3g
 Protein6,7g
FettEnkelomättade fettsyror0,5g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,5g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fettsyror C4-C100,1g
 Fleromättade fettsyror0,2g
 Kolesterol29,9mg
 Mättade fettsyror1,1g
MineralämnenFosfor106mg
 Jod128µg
 Järn0,19mg
 Kalcium54mg
 Kalium178mg
 Magnesium9mg
 Natrium1751mg
 Selen17,1µg
 Zink0,34mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,14mg
 Folat (Folsyra) 2µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,9mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,1mg
 Retinol (Vitamin A) 34µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 34µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,03mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,03mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,38µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,05mg
 Vitamin D0,26µg
 Vitamin E0,14mg
ÖvrigtAska3,9g
 Vatten82,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa