Fiskbullar frysta
Maträttstyp: | Biffar, järpar, rullader, bullar, limpor |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Fisk o skaldjursprodukter o rätter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 14,6 | % | |
Protein | 47,6 | % | |
Kolhydrater | 37,8 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 78 | kcal |
Energi kJ | 327 | kJ | |
Fett | 2,4 | g | |
Kolhydrat | 6,2 | g | |
Protein | 7,8 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,6 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,6 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,5 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
Kolesterol | 35 | mg | |
Mättade fettsyror | 1,3 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 122 | mg |
Järn | 0,2 | mg | |
Kalcium | 58 | mg | |
Kalium | 207 | mg | |
Magnesium | 10 | mg | |
Natrium | 860 | mg | |
Selen | 20 | µg | |
Zink | 0,4 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,16 | mg |
Folat (Folsyra) | 4 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,4 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 40 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 40 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,04 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,04 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,5 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,06 | mg | |
Vitamin D | 0,3 | µg | |
Vitamin E | 0,16 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,6 | g |
Vatten | 82 | g |