Du är här: Hem » Kaloritabellen » Fisk rökt

Fisk rökt

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk rökt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett43,9%
 Protein56,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 231kcal
 Energi kJ968kJ
 Fett16,5g
 Protein21,1g
FettEnkelomättade fettsyror6,2g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3,1g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,8g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 1,5g
 Fleromättade fettsyror4,7g
 Kolesterol86,9mg
 Mättade fettsyror4g
MineralämnenFosfor239mg
 Jod21µg
 Järn0,94mg
 Kalcium26mg
 Kalium347mg
 Magnesium29mg
 Natrium989mg
 Selen24,4µg
 Zink0,72mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,02mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Niacin (Vitamin B3) 7,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 11mg
 Retinol (Vitamin A) 47µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 47µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,25mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,12mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 11,53µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,4mg
 Vitamin D7,8µg
 Vitamin E1,02mg
ÖvrigtAska3,5g
 Avfall26%
 Vatten58,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa