Du är här: Hem » Kaloritabellen » Fasan stekt

Fasan stekt

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Övrig fågel
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett29,3%
 Protein70,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 242kcal
 Energi kJ1012kJ
 Fett13g
 Protein31,3g
FettEnkelomättade fettsyror6g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 3,1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 1,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,9g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 4,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror1,7g
 Kolesterol107,2mg
 Mättade fettsyror3,8g
MineralämnenFosfor300mg
 Jod56µg
 Järn1,68mg
 Kalcium18mg
 Kalium342mg
 Magnesium28mg
 Natrium497mg
 Selen27,9µg
 Zink1,39mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,14mg
 Folat (Folsyra) 6µg
 Niacin (Vitamin B3) 8,9mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 14,7mg
 Retinol (Vitamin A) 74µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 74µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,16mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,07mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,89µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,74mg
 Vitamin D1,95µg
 Vitamin E0,14mg
ÖvrigtAska2,9g
 Avfall19%
 Vatten52,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa