Duva stekt M
Maträttstyp: | Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak |
Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt |
Livsmedelsgrupp: | Övrig fågel |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 56,4 | % | |
Protein | 43,6 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 447 | kcal |
Energi kJ | 1871 | kJ | |
Fett | 37,3 | g | |
Protein | 28,8 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 15,1 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 7,5 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 5,4 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 4,2 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 9,7 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 4,2 | g | |
Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 4,8 | g | |
Kolesterol | 119,8 | mg | |
Mättade fettsyror | 13,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 343 | mg |
Jod | 21 | µg | |
Järn | 11,67 | mg | |
Kalcium | 71 | mg | |
Kalium | 514 | mg | |
Magnesium | 56 | mg | |
Natrium | 306 | mg | |
Selen | 31,1 | µg | |
Zink | 1,25 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,16 | mg |
Folat (Folsyra) | 15 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 8,2 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 13,5 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 82 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 82 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,35 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,11 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 1 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,82 | mg | |
Vitamin D | 2,18 | µg | |
Vitamin E | 0,16 | mg | |
Övrigt | Aska | 2,6 | g |
Avfall | 36 | % | |
Vatten | 31,3 | g |