Dressing ca 25% fett
Maträttstyp: | Dressing |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Tillbehör |
Livsmedelsgrupp: | Sås dressing majonnäs |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 71,0 | % | |
Protein | 1,4 | % | |
Kolhydrater | 27,6 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 263 | kcal |
Energi kJ | 1098 | kJ | |
Fett | 25 | g | |
Kolhydrat | 9,7 | g | |
Protein | 0,5 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 5,8 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 2,7 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,9 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 5,7 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 12,5 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 1,8 | g | |
Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 14,4 | g | |
Kolesterol | 26 | mg | |
Mättade fettsyror | 3,7 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 1,5 | g |
Monosackarider | 2,1 | g | |
Sackaros | 1,5 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 14 | mg |
Järn | 0,2 | mg | |
Kalcium | 9 | mg | |
Kalium | 9 | mg | |
Magnesium | 2 | mg | |
Natrium | 710 | mg | |
Selen | 0,5 | µg | |
Zink | 0,1 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 2,8 | mg |
Niacin (Vitamin B3) | 0,1 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,2 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 6 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 6 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,03 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,01 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,02 | mg | |
Vitamin E | 2,8 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,8 | g |
Vatten | 63 | g |