Dopp i grytan
Rätt/råvara: | Tillbehör |
Livsmedelsgrupp: | Buljong tillagad |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 4,1 | % | |
Protein | 14,7 | % | |
Kolhydrater | 81,2 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 96 | kcal |
Energi kJ | 402 | kJ | |
Fett | 0,9 | g | |
Kolhydrat | 17,7 | g | |
Protein | 3,2 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,3 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
Mättade fettsyror | 0,2 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,6 | g |
Fibrer | 1,3 | g | |
Monosackarider | 2,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 47 | mg |
Järn | 1,13 | mg | |
Kalcium | 13 | mg | |
Kalium | 66 | mg | |
Magnesium | 13 | mg | |
Natrium | 227 | mg | |
Selen | 0,2 | µg | |
Zink | 0,57 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,17 | mg |
Folat (Folsyra) | 9 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,3 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,8 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 5 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 5 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,05 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,07 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,06 | mg | |
Vitamin D | 0,04 | µg | |
Vitamin E | 0,17 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,9 | g |
Vatten | 75,9 | g |