Chokladkaka
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Mjuk kaka |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 28,2 | % | |
Protein | 9,0 | % | |
Kolhydrater | 62,8 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 365 | kcal |
Energi kJ | 1527 | kJ | |
Fett | 18,8 | g | |
Kolhydrat | 41,8 | g | |
Protein | 6 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 7,6 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 5,3 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 1 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 7,5 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 2,3 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,8 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 2,8 | g | |
Kolesterol | 55,7 | mg | |
Mättade fettsyror | 7,8 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 24,5 | g |
Fibrer | 2,3 | g | |
Monosackarider | 0,1 | g | |
Sackaros | 23 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 189 | mg |
Jod | 7 | µg | |
Järn | 1,08 | mg | |
Kalcium | 154 | mg | |
Kalium | 264 | mg | |
Magnesium | 37 | mg | |
Natrium | 257 | mg | |
Selen | 4,1 | µg | |
Zink | 0,71 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 2,46 | mg |
Folat (Folsyra) | 11 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 11 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,2 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 185 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 186 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,11 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,11 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,27 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,08 | mg | |
Vitamin D | 2,09 | µg | |
Vitamin E | 2,46 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,6 | g |
Avfall | 2 | % | |
Vatten | 29,5 | g |