Du är här: Hem » Kaloritabellen » Böckling varmrökt

Böckling varmrökt

Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk rökt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett37,6%
 Protein62,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 199kcal
 Energi kJ834kJ
 Fett12,8g
 Protein21,2g
FettEnkelomättade fettsyror3,9g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 1,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,9g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,8g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,9g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,5g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,6g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,8g
 Fleromättade fettsyror3,9g
 Kolesterol93,4mg
 Mättade fettsyror3,8g
MineralämnenFosfor181mg
 Jod30µg
 Järn1,18mg
 Kalcium38mg
 Kalium375mg
 Magnesium29mg
 Natrium845mg
 Selen19µg
 Zink0,96mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,3mg
 Folat (Folsyra) 19µg
 Niacin (Vitamin B3) 4,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 8,2mg
 Retinol (Vitamin A) 55µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 55µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,27mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 13µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,27mg
 Vitamin D9,6µg
 Vitamin E0,3mg
ÖvrigtAska3,2g
 Avfall41%
 Vatten62,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa