Bulgur kokt
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagad potatis,ris,pasta, gröt |
Livsmedelsgrupp: | Bulgur couscous vete tillagat |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 1,6 | % | |
Protein | 15,0 | % | |
Kolhydrater | 83,4 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 135 | kcal |
Energi kJ | 565 | kJ | |
Fett | 0,5 | g | |
Kolhydrat | 26,1 | g | |
Protein | 4,7 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,1 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,2 | g |
Fibrer | 2,9 | g | |
Sackaros | 0,2 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 115 | mg |
Jod | 10 | µg | |
Järn | 0,94 | mg | |
Kalcium | 14 | mg | |
Kalium | 157 | mg | |
Magnesium | 63 | mg | |
Natrium | 82 | mg | |
Selen | 0,9 | µg | |
Zink | 0,74 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,02 | mg |
Folat (Folsyra) | 7 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 2 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,7 | mg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,04 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,08 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,08 | mg | |
Vitamin E | 0,02 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,8 | g |
Vatten | 65 | g |