Brylépudding
Rätt/råvara: | Efterrätt |
Livsmedelsgrupp: | Efterrätter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 14,3 | % | |
Protein | 17,3 | % | |
Kolhydrater | 68,4 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 146 | kcal |
Energi kJ | 611 | kJ | |
Fett | 4,4 | g | |
Kolhydrat | 21 | g | |
Protein | 5,3 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 1,6 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,1 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1,4 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
Kolesterol | 113,4 | mg | |
Mättade fettsyror | 1,9 | g | |
Transfettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 21,1 | g |
Monosackarider | 0,1 | g | |
Sackaros | 18,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 106 | mg |
Jod | 14 | µg | |
Järn | 0,51 | mg | |
Kalcium | 84 | mg | |
Kalium | 131 | mg | |
Magnesium | 11 | mg | |
Natrium | 59 | mg | |
Selen | 7,3 | µg | |
Zink | 0,34 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,51 | mg |
Folat (Folsyra) | 13 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 19 | µg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,3 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 68 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 69 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,17 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,04 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,52 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,05 | mg | |
Vitamin D | 0,37 | µg | |
Vitamin E | 0,51 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,7 | g |
Avfall | 3 | % | |
Vatten | 68,6 | g |