Du är här: Hem » Kaloritabellen » Brunkål

Brunkål

Maträttstyp:Grönsaksrätt
Rätt/råvara:Del av måltid, grönsaker
Livsmedelsgrupp:Grönsaker färska
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett1,9%
 Protein20,4%
 Kolhydrater77,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 50kcal
 Energi kJ208kJ
 Fett0,2g
 Kolhydrat8,4g
 Protein2,2g
FettFettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,1g
 Mättade fettsyror0,1g
KolhydraterDisackarider1,6g
 Fibrer2,6g
 Monosackarider6g
 Sackaros1,6g
MineralämnenFosfor46mg
 Jod33µg
 Järn0,65mg
 Kalcium62mg
 Kalium368mg
 Magnesium19mg
 Natrium579mg
 Selen3,8µg
 Zink0,27mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,06mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 12mg
 Folat (Folsyra) 41µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 105µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1,1mg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 9µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,04mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,06mg
 Vitamin E0,06mg
ÖvrigtAska2,5g
 Avfall26%
 Vatten84,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa