Du är här: Hem » Kaloritabellen » Braxen

Braxen

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt mager <5% fett
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett19,3%
 Protein80,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 103kcal
 Energi kJ432kJ
 Fett4g
 Protein16,7g
FettEnkelomättade fettsyror0,8g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,2g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,2g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,4g
 Fleromättade fettsyror1,3g
 Kolesterol60mg
 Mättade fettsyror0,7g
MineralämnenFosfor210mg
 Jod7µg
 Järn0,4mg
 Kalcium63mg
 Kalium350mg
 Magnesium26mg
 Natrium43mg
 Selen31µg
 Zink0,5mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,3mg
 Folat (Folsyra) 9µg
 Niacin (Vitamin B3) 4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 7,1mg
 Retinol (Vitamin A) 14µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 14µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,07mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,07mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 5µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,12mg
 Vitamin D5,5µg
 Vitamin E1,3mg
ÖvrigtAska1,3g
 Avfall40%
 Vatten78g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa