Bostongurka
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Grönsaks- rotfrukts- baljväxträtter och produkter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 2,2 | % | |
Protein | 5,6 | % | |
Kolhydrater | 92,2 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 79 | kcal |
Energi kJ | 328 | kJ | |
Fett | 0,4 | g | |
Kolhydrat | 16,6 | g | |
Protein | 1 | g | |
Fett | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 6,4 | g |
Fibrer | 1,8 | g | |
Monosackarider | 9,3 | g | |
Sackaros | 6,4 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 4 | mg |
Järn | 0,1 | mg | |
Kalcium | 3 | mg | |
Kalium | 170 | mg | |
Magnesium | 11 | mg | |
Natrium | 600 | mg | |
Zink | 0,2 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,2 | mg |
Folat (Folsyra) | 8 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 384 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,2 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,4 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 32 | µg | |
Vitamin E | 0,2 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,2 | g |
Vatten | 79 | g |