Du är här: Hem » Kaloritabellen » Aubergine stekt

Aubergine stekt

Maträttstyp:Grönsaksrätt
Rätt/råvara:Del av måltid, grönsaker
Livsmedelsgrupp:Grönsaker färska
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett44,3%
 Protein12,5%
 Kolhydrater43,2%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 59kcal
 Energi kJ247kJ
 Fett3,9g
 Kolhydrat3,8g
 Protein1,1g
FettEnkelomättade fettsyror2,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,8g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fleromättade fettsyror1,2g
 Mättade fettsyror0,4g
KolhydraterDisackarider0,1g
 Fibrer2,5g
 Monosackarider2,8g
 Sackaros0,1g
MineralämnenFosfor34mg
 Jod34µg
 Järn0,63mg
 Kalcium21mg
 Kalium313mg
 Magnesium17mg
 Natrium298mg
 Selen7,1µg
 Zink0,21mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,99mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 1mg
 Folat (Folsyra) 13µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 73µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,6mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 0,8mg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 6µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,01mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,06mg
 Vitamin E0,99mg
ÖvrigtAska1,4g
 Avfall19%
 Vatten87,3g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa